Smrt

Smrt

Anotace: Nevim, co bych k tomu napsal....

Nadešel ten smutný čas
ten, který změnil život chystal.
K horšímu, či lepšímu?
To posoudit jsem se chystal.

Někdo říká chyba tvoje,
asi to tak bude.
Nevím, co se tenkráte stalo
snad auto do ní narazilo.

Každopádně smrt mezi nás
sáhla
bolelo to a bolí to dnes.
Něco tak špatného a smutného,
to co nikdo nečekal,
to čeho se nikdo neobával.

Snad jsme měl jet s ní,
snad jsem měl být s ní.
Ach ta bolest velká a zlá
každopádně smrt zasáhla nás.
Autor Hawkey, 24.11.2004
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí