smutná

smutná

Anotace: asi nejni dobrá, ale zastesklo se mi

co se to děje je to sen?
že lidi v mrazu chodí ven
tam za louží kde chudobě se daří
kde totalita často život zmaří

já znám tam jednu paní
moc hodná to mi věř
já často myslím na ní
zda přežila tu řež

co asi dělá,jak se má
jak snáší těžké chvíle
jestli zas k nám,přes bojiště
urazí dlouhé míle

a všichni co ohrnují nos
jimž ukrajina páchne
věřte ža málokdo z nich v obýváku
si s pivkem v klině dáchne
Autor poeta, 24.11.2004
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí