Mít tu možnost

Mít tu možnost

Anotace: Myslím, že název mluví za vše:)

Mít tu možnost
Odletět pryč
Sbalila bych si věci a letěla

Mít tu možnost
Zbavit se tíže
Odlepila bych se od země a letěla

Mít tu možnost
Být sama sebou
Chopila bych ji a pryč bych letěla

Já však nejsem ve snu.
Realita vedle mě stojí,
i když bych dala vše za to,
ať mě s ní co nejméně pojí.
Autor Saen, 20.02.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto souhlasím :s)

20.02.2006 14:56:00 | Haffi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí