Zdálo se

Zdálo se

Anotace: Když usínám

Zdálo se, že už na lepší časy svítá,
že má láska už není do písku, ale do kamene vrytá.
Zdálo se, jako by na celé Zemi vládnul mír,
jako by všichni lidé ten den uzavřeli smír.
Zdálo se, že Ti, co se nenávidí se dnes milují,
že tisknou se zas k sobě Romeo s čestnou Jůlií.
Zdálo se, že znovu lidé věří biblím,
že vždy splním to, co slíbím.
Zdálo se, jako by Piccaso opět světu maloval
a že Napoleon Anglii svá území daroval.
Zdá se mi...a snad ráno neprobudím se prázdná
Autor Lenny, 20.02.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co na to říct, ale něco mi říká, že tohle dílko musím pochválit. :s)

20.02.2006 14:58:00 | Haffi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí