Za tisíc let

Za tisíc let

Anotace: ...

Za dobu dlouhou
Tisíce let
Lidé zemřou touhou
Po návratu zpět
Do dávné doby
Kde posledním domovem jsou hroby

Za tisíc let
Budou lidé věčně žít
Už nic nepůjde vpřed
Budou jen deprese mít
Že se nemůžou uložit k spánku
A smazat věčného života stránku

Bude jen práce a starosti
Pro všechny jeden jazyk
Zábavy nedosti
Vládnout budou vrazi
Kteří zabíjí přirozenou smrt
Místo kytek na zahradě bude ropný vrt

Po letech tisíci
Se budem vracet k původu
Lidé budou znovu kritici
Z osobních důvodů
Všechno zas bude jako kdysi
Zas budeme ze sklepa vyhánět krysy
Autor Žiťa, 20.02.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazivě pravdivé, o dost lepší než f.m.

20.02.2006 16:43:00 | Mlha

Taky si myslím, že lidi se budou chtít jednou vrátit.
Ale bohužel už zřejmě nebude kam.
Myslím tím návrat k přírodě a pravým hodnotám.

20.02.2006 15:14:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí