Umírající štěstí...

Umírající štěstí...

Anotace: ...

Tolika bolesti, strašně moc smutku
v rodičích se může skrývat,
když potrestáni bez rozsudku
vrahovi do očí se musí dívat.

I nejlepší rodič smůlu mít může,
když nástrahy života zničí mu syna.
V překrásném dítěti viděli muže,
tak to však není, čí je to vina?

Snaží se zjistit, kde chyby dělali,
na nic však nepřijdou, jimi to není!
Tolika štěstí již osudy vzaly,
vždy to tak bude, tohle nezmění...
Autor colpo, 20.02.2006
Přečteno 473x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tady moc cítím,...

20.02.2006 19:23:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí