Až na dno

Až na dno

Anotace: o někom kdo si hrál na frajera a pod tou přetvářkou jsem našla prima človíčka...

Hladina jezera poseta tisícem hvězd
odrážejících se jako v očích tvých,
jen k němu vede jedna z nejtajnějších cest
a potopit se až na dno je jeden velký hřích.

Na vlnách houpá se hra a váhání,
smutek, bolest, touha a žal,
já potápím se hlouběji se zdáním,
že sis na dno tajemství dal.

Měsíc stříbrný v obětí nebe
houpá se hodně vysoko,
na dně té přetvářky našla jsem tebe,
bylo to opravdu hluboko.
Autor Ninka, 20.02.2006
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezké, opravdu

23.02.2006 14:17:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí