Lhář

Lhář

Anotace: prostě lež

Sbírka: I láska bolí

Jsi lhář převlečený za anděla
vzal sis kousek mýho těla
a je ti jedno co já jsem chtěla...
Ďábel tě pokoušel, když psaní jsi mi psal -
co ti ten úlet z tvé strany dal?
Vzpomínka na tebe pod černou hlubinou
bolest a žal mě stejně neminou
ta chvíle s tebou stala se nevinnou...
Nebe není modré a už nebude
- hezky sis pohrál osude...
Autor Ninka, 20.02.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmm..zajímavá basenka a tak nějak ze života- líbí...8-)

20.02.2006 20:54:00 | Natalie Kolářová

...Ač se osud krutý zdá
svoje zvláštní kouzlo má
lehko se mu podléhá...
- 100% ;)

20.02.2006 20:34:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí