Smutek na duši

Smutek na duši

Anotace: ten nám nesluší

Mám smutek na duši,
ale nechci psát smutné básně.

Hory,lesy,jezera to je přece nádhera
i když smutek v duši máš,
stačí,když se podíváš na tu krásu
kolem sebe,slunce svítí,snížek zebe
a hned je ti líp.

Smutek patří k životu
dnes je tu,zítra není
tak vychutnejte tu dobrotu,
ať láska v srdci vykvete,
vždyť jsme jen jednou na světě.
Autor takova, 25.11.2004
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí