Na zítra

Na zítra

Anotace: ...když se nám nechce smát...

Zapij hořké ráno
čajem s medem
Rozprostři na stůl
mapu svých snů
Ukroj z bochníku života
další krajíc
A pochval Slunce
že hřeje
Otevři okno
a nadechni se
Pokud uvidíš kousek
zelené přírody
Raduj se
že jsi ještě živ
Autor Beepat, 25.11.2004
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já zase koukám, jak umíš číst z duše a jak umíš zaujmout ... a pomoc ... ;)

10.06.2009 15:40:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí