Když život končí ...

Když život končí ...

Anotace: ...

Stejně tak jako odešla bolest
která nás obcházela
Odešla i láska
která nás objímala ...
Skutečnosti co zdály se být
důležité
jsou teď malicherné
Skutečnosti co zdály se být
maličkostí
jsou teď důležité ...
Je spousta toho
co bychom rádi vymazali
- změnili
A přesto:
Nelze změnit koloběh života !
Proto buďme silní
Žijme dál
a milujme vzpomínky
jež nám nedovolí
zapomenout na pouto nejsilnější
- na lásku která nás objímala ...
Autor Beepat, 25.11.2004
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí