Rozchod

Rozchod

Anotace: po dlouhé době jeden méně zdařilý básnický pokus

Loučíme se v míru
Už řekli jsme si vše
Z tvých vlasů cítím síru
Do ucha šeptáš mi vánoční mše

Snad přiložíš ruku k dílu
Ač každý znás ví své
Kde najít mám tu víru
Že se mé sny stanou i tvé
Autor gaginas, 23.02.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí