DOBRO A ZLO

DOBRO A ZLO

Anotace: sl.G.K.

Dneska jsem se bála moc
nespala sem skoro noc!
Stálo mě to?Mnoho bolesti
v sobě jen samé starosti!

Nechtěla jsem sebe znát
jak vítr si hrát celý den!
Ptákem v příštím životě chci být!
Nějakému Orlu se zalíbit.

Pro krásný!krok můj souzen není
nálady a lhaní vše hned mění!
Hodní trpěj a pláčou
slušní nemájí víc?
Za dobro ti bude žebrat
tvoje slzy jsou mě víc!

Známý obloží i známého?
asi už nic jiného není.
Následky si neuvědomuješ
a budoucnost neplánuješ!!

S tímhle naštvala si mě moc!
Už nikdy nečekej pomoc mou!!
Síly si pro mě dost i málo
snad to za to stálo!!!

Každý za své chyby piká!!!
Má co chtěl, ted ať trpí
každý svého štěstí pán
neštěstí je jeho krám!

Dobro a zlo se snad srovná?
Káždému co přesně patří!
Pro svět s duhou budu hodná!
Zemře kdo si zahrává!!!
Autor Black T.A, 23.02.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí