Krysař

Krysař

Anotace: o Krysari a jeho magicke pístale ktera zabíjí!

Městem prolétá jako sama Smrt,
chladný zvuk a zpěv jako vichr.
Prochází dal a lidi si typuje,
kdy zase tony píštaly někomu věnuje!

Prý přišel město od špínny a krys osvobodit,
mezi mrtvými těly musí se brodit!
V ruce píštalu,jejiž zvuk zabíjí,
temné síli dál neodpouštějí!

KRYSAŘ se jmenuje ve znaku myš má,
srdce zrádné a lítost nezná,

Městem se Krysař rozhlíží dál,
však i smutek nikdy nestonal!
Rozdávat Smrt ,tot jeho úkol hlavní,
chvějivému tonu se nikdo neubrání.

Tu potkal ženu do očí se zadíval,
na tento pohled s lítostí vzpomínal.
Proč osudnym dnem se stál,
kdy na její tváře se podíval!

Píštala padá a Smr odchazí,
v měste jen vy dva vdaní a ženatí.
Laska nepatrí do do srdce Krysaře říká se,
ten pohled nezapoměl ted na ní dívá se!!!

the end..
Autor Snapeatko, 23.02.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krysaře jsem ještě neviděla, ale už asi vím, o čem to je.

24.02.2006 13:23:00 | Isabella Monvoisin

Já budu ten zlej... tohle téma by se dalo zpracovat mnohem líp i ta forma by mohla být dopilovat. a hlavně ty hrubky co tam byly byly šílené...

23.02.2006 18:42:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí