Mrcha vosa

Mrcha vosa

Anotace: Každý aspoň jednou naletěl.. ;)

Našla jsem dnes vedle sebe
polomrtvou vosu
a teď si říkám - Dobré nebe,
to mám táhnout z losu?

Přifrčela dálky kousek
prolítla si zatáčkou
kecla sebou na ubrousek,
schytala to plácačkou.

Nemám sílu něco zabít,
hnusí se mi hrubý cit,
Za to, že se chtěla napít,
krutě ji mám zahubit?

Taky občas usrkávám
z čeho se mi zrovna chce,
i když, pravda, nedostávám
za to zrovna ovace.

Kolik jenom na světě je
zla a špatných lidí,
každý se však tomu směje,
dělá, že nic nevidí.

Pak se náhle něco stalo -
vosa jako na povel
vstala, bodla, bolelo to,
já dostala žihadel!

Takže :
Jestli jste ji někdo viděl,
nevsázejte na hrdost,
zabijte ji, prosím, za mě,
za mě a mou pitomost.
Autor Yves, 23.02.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný usměv mám kolem tlamičky :-)

24.02.2006 10:13:00 | Buližník

jest-li ji uvidim tak ji plácnu:)))spolehni se.
pobavil sem se - vtipná a chytrá.

23.02.2006 19:14:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí