Boží báseň

Boží báseň

Anotace: o tom, jak je život někdy hnusný, ale proč si z toho neudělat srandu...

Dilema
Jít tam či tam?
Porušil jsem desatero
Porušil jsem všechny hříchy
A ten život plný pýchy
zahodím

Vrazím ti nůž do žaludku
Uměle tě oplodním
Až tvé oči začnou slintat
Až z uší vystříkne ti krev
Z vagíny žluč se povalí proudem
Ha
Nepomůže ani Bref

Synové a dcery!
Matičky a otcové!
Milý pane Exupéry!
Milí bratři Grimmové!
Snesu vám dary, štěstí
Snesu vám bohatství, šperky
Jestli chcete, dám vám i ránu - pěstí
Dám vám i drogy, piercingy, kérky

Pohromy a katastrofy
Zničím všechno jedním luskem
Samozřejmě začnu Ruskem
Teď vás nikdo nezachrání, na vás lidi kašlu
Pěkně vám to zabalím,
na závěr přidám mašlu

Všechno škaredé zabiju
Všechno krásné nechám žít
Ale varuju vás!
Krása není všechno
Krása se jen nese
jak afghánský chrt
O dost je mi cennější
obyčejný lidský prd

Stále je to dilema
Jít tam či tam?
Porušil jsem všechno možné
Ovoce chutná nejlíp zakázané,
oblečení roztrhané
Nejsem Bůh, jen klam
Ale už vím kudy kam
Přece TAM!

...

Až nebudu mít úniku
Až zabouchnu si doma klíče
Až zavřou se mi zadní vrátka,
ROZRAZÍM JE a pošlu vás do ...

...někam pryč :)
Autor Trapné děťátko, 24.02.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja "nekam pryc" klidne pujdu a pokud sem pochopila dobre, tak radsi ani nekomentuju:D no jo natrels nam to..

05.03.2006 22:42:00 | Malá shnilá emotivní příšera

už jsem četla i tvoje lepší díla...tohle je možná trochu moc. Ale téma je dobrý, vybraný sloky mají myšlenku....některý jsou zbytečně hrubý....ale je to můj názor, ty to asi cítíš jinak..

24.02.2006 20:08:00 | Trdlo

no tak to je docela nářez,a le líbí se mi to

24.02.2006 18:33:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí