Jednou

Jednou

Anotace: pište prosím svoje názory.Děkuju

Třeba jednou dáš mi pusu a já štastná budu
Třeba jednou anděl přiletí a oči mé rozzáří.
Třeba jednou smutná už nebudu a smát se jen budu.
Třeba jednou láska mě potká a já budu o to víc vděčná.
Třeba jednou ruku mi podáš a ze špíny mě vyndáš.
Třeba jednou až plakat budu mi kapesník z úsměvem dáš.
Třeba jednou bude všechno jinak...
Autor polibek.smrti, 25.02.2006
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A třeba jednou. ...
Zajímavá otázka a hezké odpovědi.

29.11.2012 16:53:45 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí