Usínání

Usínání

Anotace: ...

Noc kreslí na strop stíny.
Poslouchám jak vítr brouká,
Déšť tiše zpívá s ním.

Polykám doušky zimy,
Co dovnitř se kradmo souká
Oknem nedovřeným.

Mysl mi daleko zalétá,
Spánek se po špičkách plíží,
Propadám kamsi do hlubin...

Skutečnost se snem se proplétá,
Mizí pryč vše, co mě tíží,
Už v jiném světě sladce sním.
Autor Kikuš, 26.02.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nádhernou báseň jsem v životě nečetla,opravdu máš neuvěřitelný talent

26.02.2006 20:27:00 | El

moc pěkné:-)

26.02.2006 11:45:00 | airelle

Pěkná básnička o obyčejné věci .)

26.02.2006 11:34:00 | gemerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí