Stupid School

Stupid School

Anotace: sakra,proc nas tam musi bejt tak hodne!?

Právě teď stojím na tý posraný školní lavici...
cítím nejistotu...je to tady všechno na howno...nic, nic, nic, já s tím nemůžu udělat vubec nic!

Pohledy dementních očí, nevinných spolužáků, mě jen doráží..
Všechno je potvrzený...-nikdo není ochoten!
a my- drtíme čas!!

Marihuana, cigarety-zkusil to snad každý z nás...
Nás je málo, asi pět, nebo tři. Jo my tři mistři.
Děláme všechno, co se nemá a našeho maestra to jebá!

Dávám čáru-Cítím vinu-zasraná učitelka, neměla buzerovat,
teď se svíjí v bolestech, dobře jí tak...
Eště jí nakopnu!!! -IDIOTE- tam NE!!!!
-teď už nedýchá,je v nebesech.. a já to nevrátím zpět.

Umírám s ní. Mé hříchy se dnes zúčtují...
Zuřím, zuřím, ale taky rozdávám poslední lásku, kterou eště můžu dát...Schýza se dostavila,Dookie to pochopila a háčkem mě dorazila.

...Dneska už budu pryč...
Půjdu za ní, za tou učitelkou.. A půjdu sama!
Sama to skoncuju!...Nikdo mi nevěří!
Já se k tomu ale dokopu!
Udělám to, a nejlíp hned teď!...
... bang, bang, už ležím, neslyším, nevidím, nedýchám,
jen cítím tu lásku, kterou lidé ke mě projevují a pláčou........ Oni pláčou... Sakra!
Autor Adrianne Nesser, 26.02.2006
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Liss Durman, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Teda Anet... Dookie a háčko??? :-D

07.01.2008 20:18:00 | Liss Durman

Je to úplná pravda všechno co je v tom napsaný!!!

26.03.2007 18:03:00 | greendayačka

hezký...docela(dost) mě tam zaujalo pár věcí... ;)

21.03.2007 06:39:00 | Albertinka

pene boze, ja si myslim ze by to nemuselo bejt ez preklepu!!!!!!!!dulzeity je vo cem to je atd.............je to dobry..!!!me s e to libi. no...

06.01.2007 17:26:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí