Péťovi

Péťovi

Anotace: To je pro kluka kterej je strašně hodnej... kamarád!!!

Tak jako má báseň pěje,
mě tvá láska na duši hřeje.
I když tvoje city opětovat nedokážu,
já vše co budeš chtít ti dokážu.

Jsi hrozně hodný kluk a já tě ráda mám,
ale v tomhle směru kompromisy nedělám.
Je to tak a ty to dobře víš,
ale co dál dělat mám to mi už nepovíš.

Bolí mě když chceš rozhodovat za mne,
a přestávám žít když zlobíš se na mě.
Já nechci v ničem ti lhát,
protože vím že máš mě rád.

Já ráda krásnou holku bych ti přála,
co láska od tebe by jí na srdci hřála.
Co nespala by kvůli tobě,
a tou pravou byla jenom tobě.

Ty však jinou nehledáš,
a na mě krásně se usmíváš.
Já nevím co s tím dělat mám,
prostě tě jinak ráda mám.

Já vím že láska jen tak nevyprchá,
však já nebudu ta zlá mrcha.
Nechci aby ses kvůli mne trápil,
a kus svého života tím ztratil.

Tohle by sis ode mne nezasloužil,
ani svůj život tím neprodloužil.
Budu tě i nadále moc ráda mít,
a tvá přání se snažit vyplnit.

A když dobrou radu budeš chtít,
pak nehledej jiné kamarády.
Stačí jen si mě najít,
vždyť pro tebe já sem tady.

A až v noci budeš usínat,
a na mne zase vzpomínat
Pak vzpomínej jako na kámošku.
Pokud ne tolik tak alespoň trošku.

Já vím, že lehké to není,
když usínáš a myslíš na mazlení.
Však ta holka co s tebou je,
Už nemusím být já ale nová holka tvoje.

Já vím že zní to strašně a ty jsi tím přesvědčen,
však jednou to přijde a ty budeš ujištěn.
Že i jiná a přece ta pravá žije,
a právě pro tu tvoje srdce bije.
Autor Darsie, 27.11.2004
Přečteno 720x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí