Probuzení

Probuzení

Anotace: Svět stárne a my sním...snad přichází i moudrost..moje myšlenky,které ani nevím jak nazvat

Hledíš na nebe
hvězdami poseté,
už netrápím tebe,
už nespaluji sebe.

Zahleděná do tmy
myšlenky proudí,
je jich snad oceán,
ale snad dostávám nový elán,
s jinou vyhlížím na nové dny.

V rytmu strun kytary,
poslouchám nový dech,
s lehkým srdcem pohlížím na minulé nezmary,
probouzím k životu novou melodii..

Nežije se snad snadněji,
nové nezmary a chmury život zkrouší,
přesto díky tÓnu času se žije snadněji,
a kolem něčeho jiného člověk jako motýl krouží.

Život je nádhernej a je jenom jeden..dá-li Bůh
Autor Luciasek, 27.02.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je fakt skvělá... Jéé, moc se mi líbí... :-)

11.03.2006 14:53:00 | Floweret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí