Buzerant

Buzerant

Anotace: Proc ne vid

Byl podzim a vítr vlál
všude kolem mával listím
a pěně mě tím štval
listím do očí jedním mávnutím.

Šel si mi za zády
pak si stoupl vedle mě, jako kverulant
nabál ses mi svoje vnady,
ale já nejsem buzerant!!!

Možná sranda, možná buzerace,
mě tohle ani trošku nazajimá
nezkoušej na mě nějaký schaise kace,
jinak udělám pá, pá a spi sladce!

Už od tebe nečekám žádné gesto,
vypadni a měj se hezky,
hlavně už nezlob buzerantsky!!!

Sekej dobrotu a nebuď gay,
nějakej chlápek tě přece nezajímá.
Zajdi si k tetičce May,
zajdi si k otci, k rozjímání
a nebuď zlej!

Zajdeš si do parku a uvidíš,
jak tam stojím a ty si pomyslíš:
Co to se mnou bylo,
jak jsem takhle mohl žít
všechno se do sebe vlilo
a teď už můžu jenom blííít.

Začalo to hezky a listí pořád útočí,
ale teď už vím, že to byl jen klam.
Že už je to jen v mé moci,
kamkoliv se podívam, všechno už znám.
Autor oliver, 27.02.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm to se ti asi moc nepovedlo(-:

27.05.2007 16:49:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí