V KONCÍCH

V KONCÍCH

Anotace: O dívce zlomené natolik, že jediné východisko viděla v sebevrařdě.

V KONCÍCH

Bezbranná dívka na mostě stojí,
ona a její rány, co se nezahojí.
Cítí to dobře a ví, co to znamená.
Celkovým životem příliš je znavená.
Dívá se.Pohled dolů ji tak bolí..
Je jenom na ni, jakou cestu si zvolí.
Chtěla být šťastná, toť byla její tužba,
pozdě však přijela záchranná služba.
Je konec.Stále však vidím, jak padá..
A nemohu věřit.Byla tak mladá..
Autor Turmalina, 28.11.2004
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí