Od Víly

Od Víly

Anotace: Pro Nola77

Na duši máš bol a pláč
Nenávidíš teď možná
Všechen ten čas

Vím jaké trápení tě stíhá
Vím jak bolí co tvé srdce
Svírá..

Každý ten kousek bolístky
Zalepí jen krásné přátelství

A já pro tebe tvou vílou budu
A vezmu z tebe všechnu tu zlobu

A do duše ti klid a štěstí vložím
Ať tvé sny jsou lehké jako peří

Tak usměj se a otři své slzy
A uvidíš že na smutek je brzy
A buď šťastný jako jsi býval
Kdysi!

Ps:Už se usmíváš???Tak honem...
Autor Kett, 28.11.2004
Přečteno 715x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Monica.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Pěkný. :-)

24.06.2010 21:13:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí