Epitaf zvuků ticha

Epitaf zvuků ticha

Anotace: Starší básnička o holce co v dobe kdyš mě prý ještě milovala nazvala Zvukem ticha (myšleno ve zlém)

Stejně jako nůž masem projíždí,
Tak mě slova tvá zraňují
A naše city tempem hlemýždím,
Bolestivý konec slibují...
Bolí mě že city mé nestačí,
Avšak tvé štěstí,
To je pro mě nejdražší.
Už nic nebude jako bylo kdysi...
Tak krásne je - bylo tvůj úsměv spatřit,
Hladit krásné rozpuštené vlasy...
Tvé srdce mi nikdy nebude patřit...
Slzy mé již nic nezpraví,
Jsou plny lásky.
Jenom duši mou popraví...
Jsem jen tvé zdálky zvuky ticha znící,
Jen vzduch zkažený - potřeba vyvětrat.
Budeš pro mě vždy krásné poupě spící...
Láska má je třeba potrestat
Autor Tomáš Ektus, 28.02.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mooc pěkné....chválím

28.02.2006 20:56:00 | Ninka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí