Poznání jak to doopravdy je

Poznání jak to doopravdy je

Anotace: Na bolestné zapomenout...a to jak nám je a jak se cítíme záleží jen a JEN na nás..že je to tak?,,,řekněte..

Život může den ode dne hezčí být,
když začínáme žít...a jen žít,
myslím na tebe už s lehkostí,
život více mi je radostí.

To je ono co má člověk pocítit,
zapomenout na bolest a znovu začít dýchat,
náhle ti vše nepřipadá tak černé,
to co tě dříve rozbrečelo,
ti nepřipadá tak marné.

Prostě přijít na to že život jde dál,
když chceme tak lépe nám je,
nechat větřk aby jen bolestné odvál
a přijímat přátelé kteří jsou tu pro tebe,
kteří by ti snesli jen modré z nebe.

Tak jak člověk má žít,
záleží jen na postoji,
pevný postoj mít
a cítíme že za to nám žít stojí.

Možná to tak nevidíme
ani vidět nechcem,
potom se jen divíme
že vše už nejde lehce...
Autor Luciasek, 28.02.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to pěkná a hlavně pravdivá básnička. Je vidět, že už se uzdravuješ ze smutku, že? :-) Jen tak dál... Moc pěkné

11.03.2006 14:49:00 | Floweret

Jj je to tak.

02.03.2006 20:28:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí