Naše cesta do nebe (nejdřív ty a potom já)

Naše cesta do nebe (nejdřív ty a potom já)

Anotace: asi Figovi....(nejde o drogy,jen sem chtela necim vyjadrit to jak sem to posrala)

Uběhly dva dlouhé roky,
ty nevrátíš je nikdy zpátky.

Proč zrovna ty,
bratříčku můj..?
Proč ty?

Bez viny,
bez hříchu,
já to prostě nechápu...

Vždyť sem ti jen jeden dala,
a sama si stejný vzala.
...Se mnou se nic nestalo,
tak proč u tebe se to sakra posralo???

...Můžu za to já,
dyť sem ti to vnutila...

Nedokážu odpustit sama sobě, za to,
co provedla jsem tobě...
Bratříčku, ty můj milovanej bratříčku,
lituji toho,
tak vysvoboď svou sestřičku a do nebe jí ukaž cestičku..
Autor Adrianne Nesser, 01.03.2006
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: embryo v hlave
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jako špatný to rozhodně neni...ani náhodou... já vim,už skoro všude dávám 100 % ae....dyž je to dobrý...prečo ne ;)

21.03.2007 21:02:00 | Albertinka

podle men je to dobry

06.01.2007 17:33:00 | embryo v hlave

dobře vykonstruovaný, jinak směšný

01.03.2006 11:28:00 | Valerij

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí