Můj zmatek v hlavě

Můj zmatek v hlavě

Anotace: Zveršovaný shluk myšlenek, který každý člověk nosí v sobě. Nic v tom nehledejte. Všechno jsou jenom velké, výhružné, provokující a nicneříkající otazníky....Prostě zmatek v hlavě a podle toho je zmatené i mé dílo...

Přemýšlím, jestli to má vše cenu,
přemýšlím o svých snech,
přemýšlím a opravdu, nevím... Kudy to jdu?
Přemýšlím o nesmrtelnosti, o lidech....

Přemýšlím...
a vše mi před očima mizí,
a mé já umírá,
i když by mi očekávání mělo být cizí,
srdce se rozporu nevzpírá......

Pocity se ve mně perou,
mám ráda či nemám????
Lásku k životu tak potřebnou,
hledám, není, já se vzdávám....

Pouštím se a padám...
Autor Teeya, 01.03.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí