Torino 2006

Torino 2006

Anotace: ,,úspěchy"...

Pádů a spoustu smutku
čeští sportovci si užili.
Neskutečná dávka smůly
těla a mysl jejich mučily.

Naši hokejisté ,,zlatí“
zrovna nejlíp nehráli.
Titulem mistrů ověnčení
od Švéda výprask dostali.

Přes všechna zranění
bronz na hrudích září.
Nad výkonem v turnaji
však podivně se tváří.

Na můstku připravena
lyžařů skokanů banda.
V jejích čele být měl
náš borec Jakub Janda.

Štafeta běžců zuří
,,placku“ mohli mít.
S vědomím chyby své
pan Žalčík dál bude žít.

Přivézt jednu z medailí
Aleš Valentů si přál.
Koleno ho však zradilo
na prdel si při dopadu dal.

Kde všechny naděje zůstaly
kde ty jejich sliby jsou?
Závidět Katce můžou jen
s pláčem domů jdou…
Autor Modrý Adept, 01.03.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeli, na co měli

25.03.2006 23:14:00 | Núrnen

No, moc jim to tam nešlo, ale hlavně že jsou živí a zdraví (nedávno jsem četl seznam úmrtí při lyžování a je to hrůza)

02.03.2006 14:02:00 | Bajaja

M, zlato, ty jsi zlato, konečně ..já jsem nějak nemohla sehnat písmenka na tu o Olympiádě..díky ti za ni..jak se máte m?

02.03.2006 10:13:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí