Rozechvění

Rozechvění

Anotace: ...

Toužebně napnutá dychtí po dotycích,
Mlčením vyzývá k pohlazení...
Tajemství skrytá, s vášní spalující,
Sděluje v slastném rozechvění,

Když prsty, jak žízniví poutníci,
Pro vodu z jejích dlaní jdou si,
Pláčem i smíchem zvonící
Šepotá slůvka struna houslí.
Autor Kikuš, 01.03.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, dvojsmyslná básnička, ten konec mě překvapil.

02.03.2006 14:22:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí