Láska Naděje Víra

Láska Naděje Víra

Anotace: ...

Milovat...
Co znamená to slovo?
Jen slovo pouhé nic, cit mnoho.

Doufat...
Co rozhání temných pochybností mračna?
Jen světlo nadějě, která je věčná.

Věřit...
Co přináší nám víra?
Přináší naději, že s tělem duše neumírá.
Autor Kikuš, 02.03.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufat, milovat, věřit, odpouštět...
a krásný by byl tenhle svět...

02.03.2006 17:41:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí