Mé tváře

Mé tváře

Anotace: to jsem já.............

Jsem mrcha,co život ničí
jsem hrnec,s párou co syčí
jsem oheň,co srdce spálí
jsem útočník,co se jen hájí.

Jsem zrádce,co jiné niči
jsem němý,co pořád křičí
jsem kat,co všechny týrá
a neříká mi nic míra.

Jsem plešatý,co má jen knír
jsem ta,co nechce mír
jsem ta co kalí vodu
jsem tonoucí u brodu.

Jsem ta,koho teď věší
mé tělo je těžší a těžší
pomalu láme mi vaz
ten davu řezavý hlas.

Jsem ta,co ďábel jí kyne
jsem ta,co teď v kotli hyne
ano,a já jsem vinna
pro mne je v pekle zima.
Autor Ayla, 02.03.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle,i kdyz vim za jakych okolnosti to je napsane a opravdu to neni pravda, je opravdu moc povedena basnicka a dost mi rekla..vazne krasna...

04.03.2006 23:19:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí