Na dluh

Na dluh

Anotace: další z řady blábolů

srkám jed z tajemné číše nekonečna
požívám krásu lotosových květů
už nevidím stíny andělů
v oparu touhy mizí mi realita

na jazyku svrbí slova smrti
ve zpomínkách si hrajou děti
za oknem hoří svět
strach schovám do němých vět

pod víčky zatajím všechny slzy
tma přijde brzy už brzy
smyčka zkrotí můj dech
tělo obroste mech
ještě naposled budu si přát
vidět usměv těch které má rád
Autor Kordula Tomáš, 03.03.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí