O nás ...

O nás ...

Anotace: ...Hmm...to jsem takhle jednou filozofovala ...:o)

PRAVDA:
Tisíce let žijí tady
a miliony let plují vesmírem
ty zelené stromy
a maličké buňky co hýbou životem

SKUTEČNOST:
DESÍTKY DNŮ bez poděkování
budujem tu své domovy
STOVKY LET bez slitování
hledáme pevné okovy
do kterých lze spoutat
tu sílu co hýbe životem
a cpeme ji do krabic
s varovným nápisem:
"Ty patříš Pepovi
ty zase Evě -
jen dál mlč a poslouchej
ty zotročená Země!"

DOHADY A VĚŠTBY
Přijde den a jedna vteřina
kdy vzbouří se Příroda
Matka
jež důvěru dala svému dítěti
- ČLOVĚKU -
aby vládnul jí s vírou
po věky od věků ...
Když člověk zklame
tu vzácnou důvěru
v naduté víře
že na co si vzpomene
si dovolit může
Zklamaný otec Vesmír
mu řekne UŽ DOST !!!
UVĚDOM SI ČLOVĚČE, ŽE JSI TU JENOM HOST !!!
Autor Beepat, 28.11.2004
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí