Chtěla bych....

Chtěla bych....

Anotace: Psáno za snění

Chtěla bych jednou vidět anděla
co s láskou se usmívá.
Chtěla bych jednou milovat
a být milována.
Chtěla bych jednou být zase dítětem
a koukat na svět vesele.
Chtěla bych jednou být tvoje květina
o kterou se nádherně staráš
Chtěla bych se jednou otočit
a říct jo ty slzy za to všechno stály
Chtěla bych mít křídla
abych letět do nebe mohla
Chtěla bych aby bylo uplně všechno jinak...
Autor polibek.smrti, 03.03.2006
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

29.11.2012 17:43:17 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí