život je jako mašina, která táhne, ale nevnímá

život je jako mašina, která táhne, ale nevnímá

Anotace: jen takový povzdech, když se nedaří

Když život plyne cestou svou
a my jsme v jeho vleku,
tu pocítíme sílu zlou,
která sráží nás do kleku.
Naše myšlenky se páří
s našimi představami
a když dospějem jsme staří
se svými vzpomínkami.
Stále se zmítám představami,
co by bylo kdybych nebo kdyby,
ale všechny moje sny a plány,
odpluly jak nelapené ryby.
Možná, že tu radost sedí,
ale možná, že mě nevnímá,
někdy mi před očima sny mé mizí
a mozek můj mi kdosi vymývá.
Autor Ďábel sám, 03.03.2006
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se strojvůdce bude snažit a nebude mít moc velká zpoždění, třeba to půjde líp :)

29.05.2009 06:58:00 | BARBYE

Ahoj duše.
máš tam krásná slova, která znamenají spoustu věcí.
Také bych chtěla takto umět psát.
Tak aby to každý pochopil a našel si v tom i to své.

21.09.2007 11:23:00 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí