Smrt

Smrt

Anotace: lehkost a tíha umírání

Slunce se třpytí v dáli
vítr nám ruce láme
tam kde jsme včera stáli
tam dneska umíráme

poslouchám tvojí duši
nezní jak zněla včera
hrůzou mi srdce buší
zemřeme tady do večera

hledím svým okem do tvého oka
vyprahlá Sahara vítá mě tiše
dozněla píseň poslední sloka
kameník epitaf do žuly píše
Autor Lasska, 29.11.2004
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí