Svítání

Svítání

Anotace: ...

Už pobledla hvězda poslední.
Sny za víčky ukryté dosněny jsou...
Jak líbezně ptáci písní svou
Vítají zem, když se rozední!

Sluneční paprsky laskají
Hladiny řek a listoví stromů.
I jásávě červené střechy domů
V úsvitu ranním se koupají.

Tisíckrát další ráno jen?
Či zázrak... Můr nočních spása...
Dech beroucí, pokorně krásná
Je chvíle, kdy rodí se den.
Autor Kikuš, 04.03.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí