Všechny omluvy

Všechny omluvy

Asi jsem služebník, ošklivá nána
Pod vodou bez dechu
Pod palbou výdechů
a nádechů
Služebník svého pána

Pozvedám číši, na zdraví!
Kdopak se napije?
Kdopak se otráví?
Bělavý mok podobný mlíku
Zelená oliva ve tvaru fíku

Přidávám zmrzlinu, šlehačku
Přidávám nejostřejší chilli omáčku
Padám na kolena
Tleskám, fňukám, kleju
Avšak zůstávám
Tiše se hřeju

Někdy je potřeba ztlumit struny
Někdy je potřeba utřít prach
Někdy je potřeba sednout si na zadek
Někdy je potřeba sebe se ptát

Stojí to za to?

Ano i ne

A co je nejjednodušší říct?

Nevím

Nevím

Nevím
Autor Trapné děťátko, 04.03.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nevim nevim... ano kazdy vi, ze ma pravdu. ale ne vetsina si uvedomuje ze to je jen jeho vlastni pravda... ne i tech vsech okolo. za basen 100

05.03.2006 22:34:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí