Mé nebe

Mé nebe

Anotace: ...

Jen pouhých pár metrů od sebe
Stojí dva kostelíky
A mezi nimi hřbitov leží.
Když přijde duše do nebe,
Shlíží na pomníky
A špičky kostelních věží.

Na zvlněné vršky hor,
Na stráně květy poseté,
Klikaté říčky a tůně.
Magickou mocí ptačí chór
Vyléčí rány staleté
I srdce,které stůně.

To je mé pozemské nebe...
Vzpomínek nejdražších kraj.
Místo, kde čerpám sílu.
Zde hledám samu sebe,
Když nevím, jak vstát a jít dál...
Ztracím-li v lidi víru.
Autor Kikuš, 04.03.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Popřemýšlím...

04.03.2006 11:04:00 | Kikuš

V diskusním fóru je informace o srazu... přijedeš?

04.03.2006 10:47:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí