Bachaři

Bachaři

Anotace: Život je krutej, ale bachaři krutější.

Po budově chodí,
pořád do kola.
Na nás jenom čumí,
oholí nas do hola!

Já zas v cele,
trčím jak tele.
Budu tu čekat,
musím si zvykat.

Naše svali, naše síla.
Naše haly, to je bída.
Neše povnost, naše hnízdo.
Naše lenost, to je sedlo!

Bachaři se smějí, pendreky zkoušejí.
Přes hnátu mě vezme, do hlavy mě sejme.
Bachaři jsou chlapy tvrdí,
nemaj rádi, když jim v cele něco smrdí.

Pendrek v ruce drží,
řev a křík sklízí.

Dnes nás zase zmlátí,
už to cejtím v kostech.
Moje sny zhatí,
je to o blbostech!!!
Autor oliver, 04.03.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Námět dobrý...

05.08.2007 19:37:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

úspěchy možná... ale ta gramatika...

04.03.2006 18:31:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí