ŽIVOT CHCI ŽÍT

ŽIVOT CHCI ŽÍT

Anotace: orig bta

Jdu si pevnou rychlou chůzí
jdu si krokem myslím svým
jen co okem mrknu kolem
ihned jdu si pro ten stín!

Stín a temná dlouhá chvíle
jsou ted zrovna chůze má!
Jenom můžeš kývat hlavou
proč si slepá netuším.

Našel jsem si svůj svět jinde?
jinudy jdou kroky mé
všechny zahodil sem roky
přesto nyní štastný jsem!

Život chci žít podle sebe
ať sou vám snad moje kroky
milé nebo nemilé
pro mne jsou to pouze roky!

Podle,podle! Proč to říkám
protože si hraji rád
neřidte se mými slovi
radši čtete rty, ty mé!
Autor Miroslav Deadhead, 04.03.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí