Rozpadlá kopretina

Rozpadlá kopretina

Anotace: ...

Při dotyku nenávisti,
rozpadla se kopretina,
kvůli lidské zlosti,
svůj úkol splnit nestačila...

Chtěla nás osvobodit,
ze života s prázdnotou,
teď musíme volit,
mezi láskou a samotou...

Když by jsme měli zůstat,
tak odcházíme,
nad námi se sklání kat,
přátelé ztrácíme...

Díváme se pravdě do očí,
a přesto ji nevidíme,
od lží jsme promočení,
přesto přátelé neslyšíme...

Vzdalujeme se své rodině,
pohlceni sami sebou,
v poslední hodině ,
rozloučíme se jednou větou...
Autor Lukika, 04.03.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, některé verše mi tam nesedí a zdají se mi až šroubované, ale ten symsl to všechno úplně přebije...

13.03.2006 10:14:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí