Prasečí a liščí

Prasečí a liščí

Anotace: ......................................................

Talenty přírody sbírají v převleku
z jiskřivých uvítá...baletky v pokleku
a možná i víc
A ty hlediště plný mažoretek..a starců!
Kafe je silný jak herák..nabádá tiše
..ještě zvedni hlavu
Překrásná hra nadávek..co se jak míčky vrací
..ostré jak nehty
Že smíš vydechnout poslední přání
A obličeje jsou..
...prasečí a liščí.
Autor older, 04.03.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mi se líbí...100

05.03.2006 16:20:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí