B3sT FreunDin3

B3sT FreunDin3

Anotace: ...

Sice už to všecko víš...
jak tě rád mám
na už prdeli sedíš?
že pro tobě vše udělám

Určo dlužím toho moc
i když dlužíme si oba
sem tady,když zavoláš si o pomoc
sem tady,když se láme chleba

Vím,to kamošů je někdy málo
když ti není dobře
vím,že to hnusné se jen zdálo
když nás máš,říkám obře

Rád ti vždycky pomůžu
budu moci ,podržím
jen to obejmutí nemůžu
kdybych mohl,přiletím

Jen druhá strana republiky
bude ten náš oříšek
jen zapnu si knoflíky
a pojedu jak pořízek

Jsem strašně moc rád
že tě mohu znát!
nevím,jak najevo už dát
že jsem fine kamarád
Autor Matu, 05.03.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, děkuju moc. Radost z toho mám, že fine kamaráda mám. Protože si mě podržel, když se mi všechno hroutilo a bylo mi nejhůř. Takže Ti za všechno moc děkuju. *45*

05.03.2006 11:03:00 | Sablunicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí