Prázdnota

Prázdnota

Anotace: možná mě v něčem vyjadřuje...kdo ví..

Jen slzy mě drží pohromadě,
pohromadě, před tím abych se nerozplynula
Jediné hmotné ve mě -
jsem vzduch ,jsem nic,jen bolestivá slza zášti...
Ta oblečená v chmurném plášti života.
Provází ji jen temnota..
jde za světlem a nenalézá jej..
zabloudí v tomto bludišti..-a nikdo ji nepomůže..
Nic s tím já ani ty neudělá..
Necháme ji - chcíplou duši v plášti života.
Autor Jane, 05.03.2006
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí