Karafiáty

Karafiáty

Anotace: Trocha půlnoční prázdnoty...

Světla zhasla a ty si vstala
Na místě smrti karafiáty leží
Bloudíš, strašně dlouho si spala
Tam kde pršelo teďka sněží
Po slunci na obloze zbyla černá díra
Karafiáty už nad mrtvolou zvadly
V řece místo vody je jen síra
Tvoje oblíbený mosty dávno spadly
To je procitnutí lady má
Jak ráda by si znovu spala
Vítej v realitě dívko nevinná
Vždyť po ní ses tolik ptala...
Autor K.O.N, 05.03.2006
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Juliete, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle taky mazec... já mám ty mrtvoly v básničkách tak ráda.... .) =D

18.04.2009 00:00:00 | Juliete

Od čeho jsou sny?... aby se realizovaly.. nebo aby zůstali sny?... Je lepší se probudit nebo jen snít?...

22.01.2008 17:40:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí