Harlekýn a Kolombína

Harlekýn a Kolombína

Anotace: pro jednou jsem psala jako ON,nevadí? :)

Harlekýn a Kolombína

Sedím sám tu s lahví vína
Na obalu Kolombína
Na dně žije Harlekýn
Výborný jsou oba tým.

Kolombína,tanečnice
Svádivá je společnice
Nejprve jen smích a tanec
Hle,najednou dno a konec.

Její milý žije na dně
Celý večer číhá chladně.
Harlekýn Tě trestem stihne
Sotva ráno hlavu zdvihne.

Zaútočí na tvé smysly
Otupí a omráčí
Ráno celý svět se kolem
Tebe pořád otáčí.

Tančila mi Kolombína
Na obalu mého vína
Pokouším své štěstí znovu
Sám jdu proti Harlekýnu.
Autor Ayla, 05.03.2006
Přečteno 915x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím zlato,kazila jsem cestinu :-)

08.03.2006 19:09:00 | Ayla

Posledni sloka mi nejka nejde...asi si to spatne ctu,ale to vubec nevadi..celkovy dojem i napad je krasny...

06.03.2006 23:17:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí