A život jde dál..

A život jde dál..

Anotace: ... Konec smutku ... Snad...

Vzpomínám jak jsem se kvůli Tobě trápila
Za vinu si vše dávala
Slzy jak křišťál spadaly dolů
Srdce se mi sevřelo
Už nikdy nebudem spolu

Blankytné nebe v šeď se zbarvilo
Povolilo slz stavidlo
Slzy v řeky padaly
V potůčku beznaděje
Tak jako střípky skla bodaly

Neber vinu na sebe
Myšlenky černé jako nebe
To už jsem slyšela mockrát
Řekne se to lehko
Brečet sem mohla stokrát

Modré nebe se vyjasnilo
Mé srdce o nás snít přestalo
To ty sis život vzal
To už zpátky nevrátím
A život jde dál..
Autor Petty, 05.03.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí