Konec

Konec

Anotace: Konec všeho

Anděl padnul, dábel vstane
tohle často se nestane.
Plamen ohnů opustí
do životů bolest vpustí.
Všuse chodí,nosí hroty
kde se projde zbydou hroby.
Temným tichem se jen plíží
čeká až se oči sklíží,
pak tě drapne ve své sevření
není možní již osvobození.
Stačí dotek, už je rána
nevydržíš žít do rána.
Anděl padnul, co nám zbylo
jak by se ti v pekle žilo?
Povstalo zlo, tím to končí
nevinným zmizel pohled z očí
z očí tak modrých jak širé nebe,
z očí ted mrtvých když spatřily tebe.
Zabije skřivana i muže,
mě taky již brzy přemůže.
Živý vzplanou, když ohně zavlanou
mrtvého do pekla zas znova nedostanou.
Autor black_and_red, 06.03.2006
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí